in ANIMA – house of alchemy 
hét nieuwe bezielde concept van Chana Louisa.

Een uniek en magisch concept én plek waar jij in alle ruimte, veiligheid en huiselijkheid tot ontwikkeling, transformatie en creatie kan komen. Waar je stappen mag zetten in het herinneren – loslaten en het herleven. We zorgen voor een heilige en veilige bedding op alle niveaus, en werken volgens de spirituele alchemie. Wij werken multidimensionaal – intuïtief – zo boven – zo onder.
Op onze eigen, authentieke manier. 

ANIMA betekend ziel – leven.
ANIMA verbind het vrouwelijke en mannelijke aspect in ons. Om samen tot eenheid – een heilig huwelijk te komen. ANIMA is de poort in jou om hemel en aarde met elkaar te laten versmelten, om jezelf en de mens in het algemeen met nieuwe ogen te ontmoeten. Met de wetende en oorspronkelijke ogen dat ieder mens een goddelijk creërend wezen is.

Wat het concept zo uniek maakt is dat ik mijn huis en mijn wereld letterlijk en figuurlijk voor je openstel. Zodat het echt voelt als een plek van thuiskomen waarbij ik je uitnodig om in diepe verbinding, vertrouwen en overgave te gaan. Niet in de vorm of energie van een klassieke praktijk, met de standaard begeleidingsmethodes maar op een geheel nieuwe én vrije manier. 

 

 

 

Naast persoonlijke sessies worden er ook unieke en uitgebreide ceremonie/rituelen gemaakt specifiek op jou noden. Om jou intentie vorm te geven en om de kracht van het licht eraan toe te voegen. That’s where the real magic happens…

De kracht van de Alchemie van Muziek is 1 van de belangrijkste medicijnen waarmee chana louisa werkt. Wij werken o.a in onze rituelen met 8D geluidseffecten op onze headset zodat jij echt de diepte in kunt gaan…

ANIMA is ontstaan uit een combinatie van oude wijsheden samengesmolten met mijn eigen unieke (kosmische) visie & vibe.

Wij geloven in diepe integratie van alle stukken die zijn aangeraakt en zullen je zo goed mogelijk ondersteunen, terwijl jij zelf de verantwoordelijkheid neemt over je eigen proces en transformatie.

Op dit moment zijn wij volop bezig met de verdere vormgeving van ANIMA en zal het binnenkort mogelijk zijn om afspraken te maken.