ANIMA | SPIRIT ALCHEMY & MUSIC MEDICINE | OPENING SOON

CRYSTALLINE SESSION


Chana Louisa belichaamd haar intense liefde voor klanken, sounds en muziek. 
Doorheen haar eigen multidimensionale reis
is dit bijzondere onderdeel
in haar mogen ontwaken.
Sindsdien wordt ze opgeleid door het Universum & de Hathors om codes, klanken en sounds door zich heen te laten stromen en te delen met alle vrouwen hier op aarde. Als doel hen te helpen in hun
individueel en collectief proces.  


Liefs,
Chana Louisa

Niet zomaar een
sound sessie

Deze Persoonlijke multidimensionale ceremonie stelt je in staat om nog dieper te duiken naar zelfonderzoek in zowel je persoonlijk als collectief proces. Crystalline Sound Transmission is drager van Crystalline Codes om het kristallijnen zelf / 12 strengen DNA in jou aan te raken en te activeren én je hierin helemaal in te laten baden zodat jij je frequentie gaat vergroten en wordt uitgenodigd om je ruimte in te nemen in je multidimensionaliteit en dus om je ware zielspotentie te gaan leven. 
Dat jij je gaat openen en verruimen.
 

 De krachtige resonatie / frequenties van de Alchemy Crystal Singing Bowls en Crystal Singing Pyramids, Koshi’s, Steel Drum,…  maakt het mogelijk om de geest en het lichaam te verbinden en te transformeren en om op alle lagen te herstellen, waaronder het voelen van een creatieve stroom, openbaringen, nieuwe ideeën, verbeterde slaap, tekenen zien, een staat van vrede, helderheid en verbinding met je goddelijke bron. 

Deze sound alchemie sessie is ook heel erg aan te raden als je door bepaalde verschuivingen in het leven gaat en het gevoel hebt dat alles veel te snel gaat, als je op zoek bent naar bevrijding en herstel, als je wilt delen wat er op je hart ligt zonder bang te zijn om veroordeeld te worden. Onze ruimte is zo samengesteld dat je gehoord, gezien en gevoeld kunt worden, zodat je vrijuit kunt spreken om begrip en mogelijk een nieuw perspectief op het leven en in je proces te krijgen. Deze sessie is ook echt geweldig als je op verkenningsreis bent en alle lagen van jezelf leert en authenticiteit belichaamt tot je volledige potentieel.

 

INVESTERING :
150 euro (incl. BTW)

BOEKINGEN:
Afspraken worden gemaakt via het online bookingssysteem of het contact fromulier. Afspraken dienen na boeking meteen worden overgemaakt via de betalingslink : 
https://chanalouisa.plugandpay.nl/checkout/crystalline-sound-alchemy 
Indien de betaling binnen de 3 dagen niet op mijn rekening staat, wordt de afspraak automatisch geannuleerd. 

DUUR 
60 min

WAAR ?
Live in de praktijk