(Ex)prematuur & Geboortetrauma

Energetische Therapie

Als energetisch kindertherapeut ondersteun ik  (ex) prematuur kinderen en kinderen met een traumatische geboorte.  Ik help bij  o.a begrijpen & verwerken van het oertrauma, stressvolle zwangerschappen, traumatische geboortes en de postnatale periode van kinderen.

Tijdens de behandeling zie ik kinderen zoals ze écht zijn. Ik leg op zielsniveau contact met je kind. Je kan het een beetje zien als een gesprek met de ziel waardoor ik inzicht krijg in bepaalde gedachten, angsten, pijn, emoties en het trauma. Door het gesprek aan te gaan met de ziel en te werken in het energiesysteem breng ik kinderen weer in veiligheid bij zichzelf met al hun unieke kwaliteiten en valkuilen. 

Het bijzondere van mijn behandelingen is dat ik ook ongewenste (negatieve) energie kan wegnemen. Als de ongewenste/donkere energie weg is, is er weer ruimte voor nieuwe positieve, kleurrijke energie ! Deze nieuwe energie zorgt ervoor dat het kind na de eerste behandeling al lekkerder in zijn/haar vel zit. Het kind voelt eindelijk weer wie hij/zij écht, in essentie zijn! 

Ik werk altijd in belang van het kind! 
Er gebeurd nooit niets te weinig en ook nooit niets te veel. 
Alles is precies afgestemd op wat nodig is! Na één of een paar keer ‘NANA’ voelen kinderen zich weer meer zichzelf. Het rugzakje is weer wat lichter en het kinderleven voelt weer wat veiliger en zachter aan. Dat is niet alleen fantastisch fijn voor het kind maar ook voor de ouders/verzorgers!

Hoe ziet een sessie eruit ?

Tijdens de sessie is één van de ouders/verzorgers aanwezig in de ruimte.  De praktijk is helemaal knus, kleurrijk en gezellig ingericht zodat je kindje zich helemaal thuis en veilig kan voelen ! Er staat een ‘nest’ Lounge waar je kindje omringt is met kussens en leuke knuffels en waar het kan inliggen terwijl ik de behandeling uitvoer. Ik werk in het energieveld en hoef hierdoor meestal je kindje niet aan te raken. Soms gebeurd het ook dat ik even samen met de ouder healing geef (; !  De sfeer kan ik omschrijven mega huiselijk en intiem, waardoor er altijd tijd is om te kletsen en knuffels uit de delen (want ik ben een echte knuffelkont 😉 )  Oja en om het gezellig af te sluiten staat er een popcorn machine klaar waarbij we samen , als je wil nog verse lekkere popcorn kunnen maken ! 

Wat na de sessie ?

Na een behandeling is het goed om de eerste uren rustig aan te doen en voldoende water te drinken. Het lichaam heeft even tijd nodig om te wennen aan de update van het energieveld.  

Wat is de duur & de kosten ?

Een sessie duurt gemiddeld 1 uur. 
Een behandeling kost 95 euro.
Je kan cash(gepast) of met de payconiq app betalen

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de aard en complexiteit van de hulpvraag. Het kan ook fijn zijn om daarna af en toe langs te komen om opgedane prikkels te kunnen verwerken & afvoeren en weer fijne energie in de plaats toe te voegen ! (;

Helaas kan je mijn behandelingen niet vergoed krijgen via de zorgverzekering.

Ouders moeten toestemming geven voor de energetische sessies.
Na het boeken van je afspraak geef je dus automatisch je akkoord. 
Een energetische sessie vervangt nooit een doktersbezoek!
In geval van twijfel verwittig je altijd je arts !