ANIMA | SPIRIT ALCHEMY & MUSIC MEDICINE | OPENING SOON

Over Chana  

 

Mijn ultieme missie in het leven is om samen met andere vrouwen een nieuw collectief op te bouwen.
Een collectief waarbij iedere vrouw haar eigen unieke alchemie, in volle vrijheid en expressie kan uitdragen.

 

Al van kinds af aan kon ik energie waarnemen met al mijn zintuigen. Ik zag, voelde en ervaarde dan ook de dingen  helemaal anders dan de gemiddelde mensen in mijn omgeving. Ik zag er ook helemaal anders uit dan de meeste mensen rondom me. Ik had rood haar, vond mijn gezicht er helemaal anders uitzien en had een zware leerstoornis. Waardoor ik het leven op aarde verschrikkelijk vond. Daarbij bovenop dat ik als kind al zware trauma’s met me meedroeg. Ik groeide op in een onstabiele omgeving, met manipulatie, zwaar narcisme en seksueel geweld. Naarmate mijn leven voorbij ging bleef er bijna niets meer over van mijn gave, tot ik op mijn 23ste nog maar een schim was van mezelf. Ik belande in een zware depressie, had allerlei angststoornissen en verdoofde mezelf.

 

 

En toen

kon ik opeens niet meer praten

Er kwam een moment dat ik niet meer kon praten. Mijn voice was weg. Ik kon helemaal geen expressie meer geven aan wie ik was en wat er in mij omging. Boven op alles kreeg ik ook nog zware maag-darm problemen en was ik klaar om afscheid te nemen van mijn lichaam op aarde. Op dat moment leek er een hogere kracht tussen mijn ziel en lichaam te komen staan. Dit was hét kantelpunt in mijn leven dat alles veranderde en mijn herstelperiode was begonnen. Ik was vastberaden heel mijn leven, mijn visie op de wereld én de visie op mijzelf te re-writen. Zo gingen de deuren naar spiritualiteit en later ook naar multidimensionaliteit wagenwijd open.  

Ondertussen heb ik met mijn gift & visie al 100den vrouwen mogen begeleiden en samen in hun ontwakingsproces ,heling en het verhogen in bewustzijn, om zo stabiel hun ware essentie, hun authentieke vrouwelijke alchemie in dit aardse leven te mogen ontdekken. 

Lieve vrouw, voel jij dat je ook een collectieve missie hebt, hier niet zomaar bent & wil je deze op jou unieke, vrije manier stap voor stap uitdragen in jezelf en in de wereld ? Neem dan mijn hand, en bouw samen met mij en 100den andere vrouwen aan een hart gedragen collectief, de eerste stap heb je al gezet, door dat je hier naartoe werd geleid.