ANIMA | SPIRIT ALCHEMY & MUSIC MEDICINE | OPENING SOON

SPECTRUM

 

 

 

 Voor elke vrouw die klaar is om haar leven om te gooien & beslist dat er NU iets moet veranderen. Het is NU of NOOIT.
Voor vrouwen die het ANDERS willen dan de standaard meegegeven plaatjes, hokjes en kadertjes.
Voor vrouwen die zélf hun mooiste leven willen creëren en niet meer willen rennen maar willen accepteren.
Lieverd ik kan je zeggen er is HOOP en HOOP DOET LEVEN !
Je staat aan de rand van jouw nieuwe tijdlijn ! Je voelt dat het spannend is, dat je in de diepte gaat, alsof je het hoogste punt van de ene achtbaan hebt bereikt en weet dat je met een razende snelheid naar beneden zult rijden.
Wél Ik spring met  jou mee in dat rollercoaster karretje,
zodat je niet alleen hoeft te gillen ! 🎢

LET’S LIFT YOUR SPIRIT UP🚀

De oude jij is aan het afbrokkelen, en dat voel je. 
Anders had het universum je hier niet naar toe geleid.
Het lijkt alsof je los zand bij elkaar wil schrapen om zandkastelen te bouwen, maar het rijst gewoon weg! Ook jij voelt dus dat die te strakke panty, die je al jaaaren aan hebt, uit mag trekken! Zodat je benen weer het licht zien en de volledige vrijheid krijgen om mee te bewegen naar de weg die jij eigenlijk altijd al hebt op willen gaan! 

Terwijl je dit al hebt gelezen, ben je misschien al bezig met jouw eigen te strakke , knellende panty uit te trekken !
GOOD JOB! Op zich was dit een makkie. Maar nu sta je daar, en word het duidelijk zichtbaar… :

Je staat met je rechterbeen al in het nieuwe,
maar je linkerbeen wil nog niet echt mee en blijft liever in het oude vertrouwde, waardoor jij je in een continue spagaat stand voelt staan. Oeps, heel Pijnlijk ! & dit hou je niet lang vol! I know.

Je zal mogen kiezen… 
Een stap terugzetten in het oude, donkere (dat eigenlijk al lang dood is) en toch maar terug die te strakke, knellende panty aantrekken?…

OF je waagt het erop, durft te springen met beide voeten in het nieuwe, in het licht, in een nieuwe jij.
Make for yourself a sacred choice..
Lieverd ik wil maar zeggen je kan geen kastelen maken met los zand en die panty weer aantrekken is ook geen optie meer, want 1 maal eruit, geraak je er gewoon niet meer in.. 
Je kan ook niet eeuwig in die split blijven staan want dan scheur je ook nog eens je broek ! Je kan je niet blijven verschuilen achter die te donkere zonnebril  uit angst voor het licht !

Je weet het, je voelt het , al een hele tijd dat 
jij je oude ik mag los te laten , én loslaten is eng..
Ook dat kan ik je uit veel ervaring in volgen.. 
Maar loslaten staat ook gelijk aan bevrijding – nieuw leven.
Laten we samen in die nieuwe tijdlijn van jou stappen én jezelf uit die spagaat stand te verlossen !

They’re gonna see us from outer space, Light it up, like we’re the stars of the human race.

Hoe gaat het ondertussen met je ?
Voel jij het al mega hard kriebelen om te starten en voel je van alles in je buik? Spannend hé ? 

Of

Geef je het op? & ben je ondertussen al terug gedraaid naar die oude tijdlijn , (die ene tijdlijn, die eigenlijk nu al niet meer bestaat want je bent al tot hier geraakt om te lezen ! ) Maar ik snap je , je brein is met je aan de haal ! ik hoor je denken :
🧠Allemaal goed en wel maar wat gaat die grap hier kosten ? 
🧠 Wat als ik er helemaal niets uit haal ? 
🧠 Wat als ik echt val ? 
🧠 Wat als mijn karretje blijft haperen ? 
🧠 Kan ik het wel aan ? 
🧠 Is het niet te mooi om waard te zijn ? 
🧠 Wat als ik mijn broek toch scheur ? 

 

 

 

Ik zal meteen met de deur in huis vallen en je brein doen laten stoppen met overdenken !
Jij gaat niet in dat karretje van die achtbaan zitten, als je ziet dat de beveiliging half aan flarden ligt of er oud en versleten uit ziet ! 

Dat is NET hetzelfde als een GOEDE MENTOR durven onder je vleugels te nemen  !
Een goede mentor staat gelijk aan die zeer goede beveiliging !
I’ts simple as that.

En hoe toevallig is het dat ik zo iemand ken !
AHA
Ofcourse ik natuurlijk !
Laat ik je even meenemen hoe mijn beveiliging er zoal uit ziet ! 

💨 Ik ben jou copiloot voor 1 maand lang ! Dat wil zeggen dat ik de hele tijd naast je zal zitten as we are going down! Samen gaan we die kei harde loopings gewoon nemen ! Met de handen omhoog! Het is te zeggen, jij doet het met de handen omhoog en ik hou je voor de zekerheid met 1 extra hand vast !

💨 Door zelf, helemaal alleen deze rollercoaster meer dan 100x te hebben volbracht weet ik exact hoe ik je kan ondersteunen, en je hier dus heelhuids uit kan krijgen ! Ik ben je ervaringdeskundige, je steunpillaar , je klankbord – je fakkel in het donker!

💨 Door mijn multidimensionaal brein, kan ik me in no time verbinden met wat je ziel, je wil vertellen als jij het even niet meer ziet zitten, of als je helemaal door elkaar geschud wordt ! I will set you back on track !

💨 Zoals je ondertussen wel gemerkt hebt, ben ik geen standaard mentor of hoe je het ook mag noemen. Ik zal je nooit tot iets verplichten, je pushen of wat dan ook. Wat ik wél doe is je op mijn manier motiveren ! Enja daar heb ik mijn speciale trukkendoos voor die je ook na deze trip verder zal kunnen helpen !

💨 Iedereen is anders, iedereen is uniek, het is mijn kracht om die uniekheid, jou volledig spectrum, in jou naar boven te halen, je naar de overkant te begeleiden van die oude tijdlijn naar de nieuwe ! Zo is deze trip ook uniek, geen enkele ziet er hetzelfde uit & ik maak dus op maat een hele achtbaan voor je !

💨 Ik ben voor jou de hele tijd een liefdevolle spiegel, soms straight to the point. Ik zorg er mee voor dat jij zo veel mogelijk uit deze trip kan halen ! Zodat je achteraf het eigenlijk zo leuk vond, dat je nog een ritje wil maken !🎢

 

TAKE YOUR SEAT💺

Voor je plaats neemt wil ik het nog even over jouw rol hebben in heel dit verhaal !

Ik heb al uitgebreid verteld wat je van mij en de trip kan verwachten ! Maar het allerbelangrijkste in dit verhaal ben JIJ !

Jij bent namelijk de piloot van heel dit gebeuren en beslist uiteindelijk definitief  welke kant je op zal gaan! 
Het is altijd jouw keuze. Of je kiest telkens voor licht, moed, hoop, doorzetten, aanpakken en leven. Of je kiest voor het donkere, controle, slachtofferschap, wanhoop, angst en overleven.

Als je nu al weet dat je toch altijd het laatste zal kiezen, dan gun jij jezelf nog steeds het grootse en breedste licht niet 
én zitten we dus met een probleem.

Ik kan helaas het échte werk niet voor jou doen, dat heb je volledig zelf in handen. Ik kan je enkel een prachtig aanbod aanreiken en je hierin kei hard bijstaan, stimuleren, motiveren, spiegelen, teachen
en begeleiden. Het is aan jou of je ook daadwerkelijk er mee aan de slag gaat of niet. 

Dus als je na dit te lezen, even van je roze wolk bent gedonderd, en je denkt fuck, dit was niet het plan. Dan is deze trip toch niet voor jou.. 

 

KLINKT ALS VUURWERK !
MAAR WAAR KOM IK NU EXACT MEE THUIS ?

Oke, nog even speciaal voor jou alles to the point & practisch op een rijtje !

 

⚡ 2 Maand lang ben ik jou copiloot, je klankbord – je persoonlijke Spirit Guide on earth – steunpilaar – back up – je exclusieve beveiliging in die achtbaan van de ziel !

⚡ 2 Maanden lang creëer ik een heilige sacred chamber voor je waarin je werkelijk alles mag ervaren en je veilig de controle kan loslaten !

⚡ 3 Live momenten van 2uur online via zoom of in de praktijk. Het eerste live moment gaan we onze trip en de nieuwe tijdlijn openen, doelen stellen enz.. Het 2de live moment gaan we onze trip ritueel sluiten! En het 3de live moment is een terugkom moment in de 2de maand om alle puntjes op de i te zetten en af te toetsen hoe het met je gaat ! We zijn dus in totaal 2 maanden samen onderweg !

⚡ 1 maand lang krijg je elke dag van mij via whatsapp kleine
licht-injecties / energy shots op jou maat , in de vorm van o.a. opdrachten, activaties, transmissies, muziek, art, quotes, voice memo’s, teaching en alles wat zich voor jou mag aandienen om je stap voor stap voorwaarts te duwen richting die nieuwe tijdlijn ! Elke dag reik ik je magie aan en ga je dus aan de slag !

⚡Geen kant en klare maaltijd maar een exclusieve trip op maat gemaakt en op maat afgestemd om je doel en je nieuwe tijdlijn te bereiken ! We laten ons helemaal leiden door de energie en de magie van het universum ! Uit het hoofd into your heart!

⚡ INCLUSIEF FEESTELIJK WELKOMS SUPRISE met o.a een op maat gemaakte Orale Ancient Remedy, epsom zout, en enkele kei leuke extraatjes die je 2 maanden extra zullen ondersteunen !

⚡ INCLUSIEF 1 FREQUENCY MASSAGE om alle opgedane frequencies , indrukken , helemaal te laden indalen in je lichaam !
(Deze plannen we op het einde van onze rit in !)

⚡TOEGANG tot de voordelige Spectrum Energy Update om je na deze trip te ondersteunen ! ( deze energy updates zijn dus enkel exclusief toegankelijk voor wie het SPECTRUM traject heeft gevolgd ! Een dikke win dus! 

 ⚡ INCLUSIEF TOEGANG tot de SPECTRUM PLAYLIST op spotify om je in de vibe te houden !

 

 

ReaDY FOR THE RIDE ?

Spectrum is ontstaan vanuit een ultiem verlangen naar vrijheid.
Vrijheid in  de fysieke dimensie
Vrijheid in de sociale dimensie
Vrijheid in de psychische dimensie
Vrijheid in de spirituele dimensie.

Vrijheid als mens in haar eigen volledige Spectrum.
Want dat is wat deze tijd van ons vraagt. Om volledig jezelf te kunnen en te mogen zijn, met al je verschillende kleuren.
Je ‘zwakte’ omzetten in knallende power!

Ik wilde niet een zoveelste standaard traject.
Ik wilde iets kort, to the point, with the speed of light.
Iets waarop jij je kort , intens maar zeer krachtig de focus kan op houden !  

Want uit eigen ervaring hield ikzelf een lang traject van 6 maanden of 1 jaar amper vol. 

Dat is dan ook waar spectrum voor staat.
Het is geen quick fix ! Maar wel een to the point, helder, multidimensionaal traject. Dat je zal op weg helpen om weer met beide voeten, krachtig, met plezier en zelfzeker in de wereld te kunnen staan mét weer de focus op eigen medicijn.

 Voel je het kriebelen ?? Heb je het gevoel : ‘Ik weet totaal niet waar het mij mag brengen, maar het in nu of nooit ? ‘
Dan starten we altijd eerst met een gratis 30 min Discovery Call om te kijken of deze trip bij jou past & of er een match is ! 

De investering is 3998 incl. btw
In termijnen betalen is ook mogelijk.