Temple of Bodies

Dying ⤳   Birthing ⤳ Celebrating

En dat is nu net wat deze ceremonie belichaamd. 
We laten dat laatste deel van het levensthema dat je wil loslaten definitief afsterven zodat er ruimte komt om tot wedergeboorte te komen, jij als nieuwe vrouw.
Daarna gaan we vieren !

Elke ceremonie is anders, want elk proces is verschillend.
Daarom wordt Tempel of Bodies met veel liefde, zorg en enkel op maat gecreëerd. Stel je voor dat je letterlijk de tempel binnen stapt waar jij je veilig kan laten landen en kan nesten in de baarmoeder energie van de grote moeder. Waar je wordt verzorgt en geëerd. Waar je ziel en lichaam een diepe balseming zal ondergaan…

Ik vind rituelen en ceremonies zo onwijs krachtig. 
Het laat het energetische , verankeren op aards vlak, want enkel als er verankering is op 3D niveau,
kan de natuurlijke alchemie zijn werk doen en er transformatie ontstaan. Het zorgt ervoor dat we zichtbaar vorm geven aan onze creatie en transformatie.

We bestaan uit veel meer ‘lichamen’ , maar ons aarde lichaam, (ik noem het vaak het huisje van onze ziel ) is een heel belangrijk instrument. Het is je middel tot loskomen, herinnering, expressie en waarneming. We gaan in jouw Temple of Bodies aan de slag met al je lichamen, maar geven vooral de aandacht aan je aarde lichaam.
Je eigen Tempel. 

 

Temple of Bodies is echt iets voor jouw als :

🌹 Deze ceremonie is voor elke vrouw, die haar eigen proces, trauma, levensthema heeft doorwroet, doorvoelt, aanvaard heeft en tot in het diepste voelt dat het tijd is om definitief los te laten.

🌹Je in de laatste fase van heling zit en voelt dat, dat laatste stukje afronding nog ontbreekt.

🌹Je weet dat dit altijd een deeltje van jezelf zal zijn, en klaar bent om dit litteken te eren ipv te verdoezelen, weg te duwen enz..

🌹Voor iedereen die seksueel trauma definitief wil afsluiten om verder te gaan.

🌹 Je eindeloos zocht naar het allerlaatste ontbrekende stukje.
Iets dat kon helpen je thema ook op 3d niveau/ fysiek bestaan af te sluiten ipv enkel op energetisch niveau.

🌹Voor iedere vrouw waarbij de ziel deze balseming roept.

Temple of Bodies is niet voor jouw als :

🌹 Je nog in het begin stadium bent van je proces en voelt dat je eerst nog mag verwerken. 

🌹 Je geen vertrouwen hebt in het proces, geen intentie , doel of vastberadenheid hebt. 

🌹 Je ernstige psychische klachten hebt en je daarvoor erkende hulp nodig hebt. ik raad dan aan om eerst contact op te nemen met je specialist en/of arts. Wij zijn geen specialisten op het gebied van zware medicatie en ernstige psychische klachten. 

🌹 Je Geen liefdevol commitment kan aangaan voor jezelf.

 

Wat is de investering ?

De bijdrage is 444 euro, incl BTW & speciale gift op het einde van de ceremonie.
Het is ook mogelijk om in delen te betalen.

Vanwege de financiële verplichtingen die gepaard gaan met het voorbereiden van de ceremonie, kunnen we geen terugbetalingen doen. In het geval van annuleringen wordt een voucher verstrekt die 6 maanden geldig is.

How It Works

1. Ontmoet gesprek

De eerste stap naar jouw eigen Temple of Bodies Ritueel is een ontmoet gesprekje. Hierbij maak ik tijd voor je, om je volledige verhaal te delen in datgene wat jij wil afsluiten en wil bereiken met Temple Of Bodies. Zo krijg ik een heel mooi zicht en afstemming van jou noden, wensen enz, om jou ‘closing’ ceremonie te kunnen creëren. Alles wordt hierin besproken en gevoeld. Er wordt tegelijkertijd ook een datum geprikt en betaald om de ceremonie zorgeloos te laten doorgaan.

Een gesprekje duurt gemiddeld 60 min
en gaat door in mijn eigen ruimte te – Hanenberg 39B 3272 Testelt

2. Your Temple of Bodies

De dag van je nieuwe geboorte breekt aan.
Je maakt de overgang van ‘het sterven’ naar een nieuwe geboorte. Het laatste stukje dat jij nodig hebt om deze overgang te maken heeft zijn intrede gemaakt. 
De ceremonie, gaat door op een bijzondere locatie,
die ik je bij het ontmoetgesprek zal meedelen (:
Op deze locatie gaan we samen jouw levensthema afsluiten, al je lichamen, littekens, je hele zijn gaan eren, balsemen en klaar maken om de wedergeboorte van je nieuwe zelf te verwelkomen. Dit is zo’n heilige en intieme gebeurtenis dat je zal meedragen voor de rest van je leven…
De Temple Of Bodies ceremonie duurt gemiddeld  4 uur.