ANIMA | SPIRIT ALCHEMY & MUSIC MEDICINE | OPENING SOON

THE COLLECTIVE®

A heart – based collective for full spectrum womanhood 
to heal , liberate our voice & rise into higher consciousness

IT IS OUR POWER
TO REVIVE
AND RE-AWAKEN
FROM LIFE.

IT REMINDS US AS A WOMAN
TO UNLOCK
THE SECRET CODES IN US
AND DISCOVER OUR

AUTHENTIC FEMININE ALCHEMY.
SO WE CAN RECLAIM OUR VOICE,
RISE INTO HIGHER CONSCIOUSNESS

LIVE OUR GREAT INNER WISDOM
AND CREATING
A HEART BASED COLLECTIVE AGAIN.


Ik bundelde al mijn eigen wijsheden en ervaringen samen, om jou lieve vrouw, te begeleiden naar je allerdiepste essentie, je kern, je muze. Toen ik de codes en frequenties van THE COLLECTIVE® als een soort download mocht ontvangen, was het voor mij heel duidelijk dat dit mij bijdrage mocht zijn voor het collectieve veld. Het moment is dus aangebroken om collectief de schurende lagen van pijn te helen. Zodat het niet alleen voor jou persoonlijk, maar ook collectief getransformeerd kan worden. Getransformeerd naar Liefde en Licht.

” Als lichtwerker heb jij een missie voor het collectief.”

Als Lichtwerker is het helen van je eigen pijn een onderdeel van je zielsmissie. Daarnaast hebben Lichtwerkers ook altijd een missie voor het collectief. Ze helpen bij het helen van oude collectieve pijn. Als eerste door het effect van hun eigen Heling op het collectieve veld. Daarbij vaak ook door heel specifiek met andere mensen op heling te werken. De heling voor het collectief gaat vanzelf, zodra jij jouw eigen pijn heelt en in je eigen authenticiteit gaat staan. Eigenlijk is iedere pijn die jij en ik ervaren ook een collectieve pijn. Alles wat jou en mij de afgelopen eeuwen heeft getraumatiseerd, is altijd een onderdeel van het totale pakket van pijn dat de afgelopen duizenden jaren op aarde ervaren kon worden.

THE COLLECTIVE®
bevat oneindige belichaamde ritruelen, activaties, creaties, sounds, codes, visions, frequenties, teachings & trainingen,… vanuit mijn eigen authentieke vrouwelijke alchemie. Om zowel individuele vrouwelijke pijn als dus ook het collectieve healing te brengen. Zodat wij als vrouw, onze eigen creatieve stem weer mogen belichamen en hiermee ons diepe hartenlied echt mogen gaan zingen.

THE COLLECTIVE® belichaamd mijn multidimensionaliteit in de ruimste zin van het woord. Alles waarbij ik “aan” ga en mijn muze van gaat stromen om het collectief te dienen. Het is een eerbetoon aan mijn eigen leven, de teachers die mijn weg mochten kruisen én aan het pad van mijn voorouderlijke generatie. 

Dat alles wat uit THE COLLECTIVE ® mag ontstaan,
een guide mag zijn voor hart gedragen vrouwen, om samen met mij de  krachten te bundelen bij het vormen van een heart-based collective. Dat ook iedere vrouw haar authentieke vrouwelijke alchemie kan belichamen en delen in de wereld. 

 

Zij kan zich overgeven aan haar donkerte en aan haar licht.
Zij kan fearless zijn, vurig en vol expressie, strevend naar gezonde onafhankelijkheid
Zij bezit een inmense kracht en tegelijkertijd staat ze voor pure zachtheid en diepe hartsverbinding.
Zij faciliteert haar eigen authentieke alchemie
als gift naar de wereld en mensheid toe.

-CHANA LOUISA-

 


We kunnen het NIET alleen. 

En je hoeft het ook niet alleen te doen. 


Wij vrouwen stellen elkaar in staat
om hartgeleide actie te ondernemen.


Ik ben hier om jou & andere vrouwen
zoals JIJ te bekrachtigen.

THE COLLECTIVE CORE VALUES

 

Voed je energie, spiritualiteit, multidimensionaliteit met heling, inzichten, zelfleiderschap en eigenwaarden.

Leer je te connecteren  met het huidige ‘nu’ moment om het denken in de toekomst of het verleden om te buigen.

Leg een basis  van tijdloze wijsheid die je op elk moment in je dagelijkse leven kunt gebruiken als een persoonlijk ondersteuning en als medicijn voor anderen.

Verhoog je bewustzijn  door je harmonie en balans te stimuleren en mee te flowen in helende hartsgebonden codes, sounds en frequenties voor diepe ontwaking.

Ontvang de kracht  en verantwoordelijkheid die je nodig hebt om jezelf toestemming te geven om nieuwe dingen te proberen. Een relatie die veiligheid, empathie, compassie en kwetsbaarheid

EVERY WOMAN COMES INTO THE WORLD
WITH HER HEART-BORNE
GIFT FOR THE EARTH AND HUMANITY
SOMETIMES NOT VISIBLE YET

BUT READY
TO BE

DISCOVERED
TO BE

LOVED
AND TO BE FULLY
EMBODIED

-CHANA LOUISA-

COLLECTIVE GIFTS

PRIVATE MENTORSHIP

Exclusieve Privé Soul Blueprint Installments om je bewustzijn te verhogen en terug te brengen naar het hart-zielsniveau. Met de intentie om je eigen authenticiteit in het licht te brengen om zo stap voor stap een diepe her-innering van wijsheden die jij hebt door te geven. Heart-Based.

CODE EVENT

Een magisch energetisch krachtveld bestaande uit specifieke codes, frequenties en energie van een bepaald thema door Chana Louisa belichaamd. Door Codes in jou te downloaden en te unlocken, krijg jij nieuwe inzichten, waartoe jouw ziel je in wil uitnodigen. Deze ervaring is diep transformerend en een echte waarde voor jouw en het collectief.

CRYSTALLINE

Pure & soothing sound ceremonies met kristallen frequenties, met als doel eenheid, harmonie en zielenrust te hervinden. Een echt moment van herbronning waarbij jij ondergedompeld wordt in codes & sounds om je kristallijne zelf te activeren en je bewustzijnsfrequentie te verhogen

RETREATS & RITUALS

Een volledige deep dive , hart aan hart experience in de vorm van retraits om collectieve en individuele pijnen samen in zusterschap te helen, omarmen en te transformeren. Met als doel helderheid te ontvangen, thuiskomen in jezelf, in een community en in je prachtige lichaam.

TRAININGEN

Collectieve Multidimensionale Containers  om je eigen authentieke healing medicijn te ontdekken, te belichamen en neer te zetten in het nieuwe collectief. 

DAGBOEK

Muzes , mijmeringen en messages uit Chana ’s dagboek om vrouwen te inspireren.

 

Mijn inzet is om mezelf ten dienste te stellen voor het mee opbouwen van een hart gedragen collectief om zelfleiderschap, je leven , hartsverbinding en het unieke creatieve genie in jou te versterken.

De programma’s die ik ontwikkel, bevatten alle hulpmiddelen met een vrouwgerichte benadering die zijn ontworpen om helderheid, veiligheid en gezienheid te bevorderen met geïnspireerde actie !

THE COLLECTIVE® is ontworpen vanuit een krachtige vrouwelijke energie.
Om een veilige, stabiele space te zijn voor vrouwen, zodat zij het collectief kunnen dienen, volledig belichaamd , in hun kracht mét hun eigen medicijn !

EVERYTHING THAT COMES INTO YOU
INTO THE LIGHT 
AND IS GENTLY PURIFIED
AND FAR – ENLIGHTENED
HAD A COLLECTIVE EFFECT

-CHANA LOUISA-

A COLLECTIVE THAT EMPOWERS WOMAN
TO UNITE THEIR AUTHENTIC FEMININE ALCHEMY

IN GROEP OF INDIVIDUEEL

Ik geloof sterk dat wanneer we
onze eigen authenticiteit & eigen leiderschap ontdekken

en deze kunnen ownen, we volledig nieuwe perspectieven ontwikkelen van onszelf 
en de hele mensheid. Dit frisse perspectief is de creatieve energie,
die nodig is om een nieuwe toekomst voor onszelf en de wereld voort te stuwen.

WOMAN VOICES OF THE COLLECTIVE

 

JOIN THE COLLECTIVE®

 

JOUW DROOM WERD NIET VOOR NIETS IN JE HART GEPLANT

NAVIGEER DOOR DE OBSTAKELS VAN HET LEVEN MET ONZE GIFTS